woensdag 7 april 2010

Hot or Not?

Dit keer wil ik het eens over een boek hebben. Hot/Not van Carry Slee. Jullie kennen de boeken vast wel. Carry Slee is natuurlijk al heel bekend bij heel veel mensen. Het boek Hot or Not is ook al een tijdje uit. Het is een leuk boek, want je kan zelf de verhaal lijn kiezen. Dit boek bijvoorbeeld, gaat over Coco. Een meisje dat meedoet aan een modellenwedstrijd, en ze leert op internet een jongen kennen, die heel veel interesse in haar toont. Jij kan dan kiezen of ze naar die jongen gaat luisteren, of dat ze de jongen op den duur negeert en voor schut zet. Your Choice! Er is ook nóg een boek van Your Choice en die heet: Lover of Loser? Ook een erg leuk boek!


De voorkant



De achterkant

Dit staat er op de achterkant:
Bepaal als lezer zelf het verloop van het verhaal door op een zeker moment een keuze te maken.

Coco wil naast breaken met haar breakdancegroep Street Explosion niets liever dan model worden. Als haar beste vriend en break-maatje Joel haar stiekem opgeeft voor een modellenwedstrijd, is ze superblij, maar slaat ook de paniek toe. Is ze eigenlijk wel knap genoeg om model te worden? Ze moet het opnemen tegen ervaren modellen, maar gelukkig heeft ze via internet de sexy en superlieve Boy ontmoet, die haar via de webcam coacht. Maar is Boy wel wie hij zegt dat hij is? En waarom wil hij Coco naakt voor de webcam laten dansen? Als Joel erachter komt dat Boy meerdere meisjes aan het lijntje houdt, zet hij alles op alles om Coco op tijd te waarschuwen. Lukt het hem om Coco op andere gedachten te brengen?

Ik zou zeggen. Als je dit boek nog niet gelezen hebt. Lezen! Het is een mooi verhaal, waar in je zelf een keuze mag bepalen!

4 opmerkingen:

  1. echt super boek!!!! ik zal hem zeker lezen!!! het is leuk om zelf te kiezen wat je leest!! het is ecth een aanrader!!!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt vet een leuk boek. ik heb het gelezen voor nederlands. alleen mijn kaft is anders ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel spannend!kan je zeker iets van leren...

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je een reactie plaatsen? Leuk! Maar hou het wel netjes. Kritiek mag altijd, maar geen afkrakende kritiek.
Dankjewel voor je reactie, als je een site bij neer zet (als je die hebt natuurlijk!) zal ik zo snel mogelijk een reactie terug plaatsen, als je dat leuk vindt.